A piece of retreat and tranquillity in the heart of the village Saschiz, Mureș County. Choose your room, have a perfect sleep and enjoy the history of our small countryside area.
FLORI  HAUS

DE-ALE CASEI

La Flori Haus Saschiz, te invităm să experimentezi liniștea absolută, să savurezi o masă în aer liber sau să îți începi dimineața cu o cafea fierbinte și picioarele goale în roua dimineții.

Avem un restaurant bine pus la punct și suntem pregătiți să îți oferim micul dejun sau meniul zilei la cerere. Dacă îți dorești o experiență culinară autentică, cu o supă sau o ciorbă tradițională, un fel principal preparat ca la mama acasă și un desert delicios, te rugăm să ne anunți în avans, astfel încât să pregătim totul pentru sosirea ta.

Dacă îți dorești câteva zile relaxante în mijlocul naturii, la o cazare cu ciubăr , vestea bună este că la noi este posibil.

Costul pentru închirierea ciubărului este de 100 RON / cameră pentru 3 ore. În cazul în care nu există cerere din partea altor oaspeți, perioada de folosire a ciubarului se poate prelungi fără cost suplimentar.

Te rugăm să ne anunți în avans dacă dorești pregătirea și încălzirea ciubărului.

După momentul binemeritat petrecut în ciubăr, poți continua relaxarea sub razele soarelui, așezat comod pe șezlongurile special puse la dispoziția ta. 

Așadar, ai libertatea să fii liber, să te bucuri de vacanța ta din Colinele Transilvaniei și să alungi  orice gând.

Ești liber să fii liber.

REGULILE CASEI

Check-in: 14:00 | Check out: 11:00

Pentru sprijinirea afacerii, accesul cu băuturi și mâncare din exterior nu este permis. La Flori Haus Saschiz îți punem la dispoziție mese tradiționale pregătite cu drag, la cerere. De asemenea, oferim oaspeților băuturi răcoritoare, cât și alcoolice.

Accesul animalelor de companie este permis, doar cu o confirmare prealabilă din partea noastră. Iubim animalele, însă vrem să ne asigurăm că toți oaspeții noștri se pot bucura de spațiile comune în mod egal.

Lasă un răspuns