A piece of retreat and tranquillity in the heart of the village Saschiz, Mureș County. Choose your room, have a perfect sleep and enjoy the history of our small countryside area.
DE-ALE CASEI

DE-ALE CASEI

O bucătărie simpatică, dotată cu plită electrică, aparat de cafea, prăjitor de pâine, toaster, fierbător de apă și frigider stă la dispoziția oaspeților pentru pregătirea mesei sau depozitarea alimentelor la rece.

Nu dispunem de preparea micului dejun însă poți cu ușurință să pregătești un ceai, o cafea sau să servești masa în foișor.

Curtea am amenajat-o în așa fel încât tu să te bucuri de aerul curat și, de ce nu, să îți încingi un grătar la ceas de seară sau niște cartofi prăjiți adevărați în disc.

Ne-am gândit că trebuie să te relaxezi când vii la Saschiz așa c-am pus în curte un ciubăr bun, cu apă caldă, care să te îmbrățișeze cu liniște și duioșie.

            Vrem să punem și-o piscină dar cred că ne apucă 2021 cu planul, oricum am pus șezlongurile pentru a te întinde după binemeritatul timp petrecut în ciubăr. Uneori, tot ce avem  nevoie stă în lucruri simple, de bază. 10 minute cu picioarele întinse pe iarba proaspăt tunsă face cât 0 mie de ședințe de yoga, cu toate că fiecare activite își are rostul ei.

            Așadar, ai libertatea să fii liber, să te bucuri de vacanța ta din Colinele Transilvaniei și să alungi  orice gând. Ești liber să fii liber.

Lasă un răspuns